ВЕТЕРАНИ ПАРТИЗАНА И ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПРИРЕДИЛИ СПЕКТАКЛ ЗА ПУБЛИКУ У СПЦ „ПЕКИ“, ВУКОВИЋ: ЗАХВАЛНОСТ ОГЊЕНУ КОРОМАНУ

1530

У Спортској дворани „Пеки“ на Палама одиграна je ревијална фудбалска утакмица „Црвене звезде“ и „Партизана“ у којој су фудбалски ветерани, прослављени репрезентативци, показали своје мајсторије и приредили спектакл за публику.

Утакмица је била увод у први међународни фудбалски камп „Короман“ који почиње на Јахорини.

Организатор спектакуларне утакмице, српски фудбалер Огњен Короман, рекао је да су се на Палама окупили фудбалски асови попут Саве Милошевића, Горана Тробока, Ненада Јестровића, Владимира Тинтора и других, те најавио долазак Саше Илића, Милана Јовановића, Владимира Петровића и многих прослављених фудбалера, који би требало да учествују у Кампу Короман.

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић изразио је захвалност Огњену Короману, који, како је рекао, по завршетку своје фудбалске каријере, кроз спортске активности, промовише општину Пале, Источно Сарајево и Јахорину.

„Камп Короман заслужује велику пажњу, јер ће се ту појавити врхунски тренери који могу да пренесу знања млађим нараштајима са ових простора. Као градоначелник сам поносан што смо помогли организацији фудбалског кампа и били дио организације ове ревијалне утакмице. Вечерашња утакмица била је прилика да се старији љубитељи фудбала подсјете некадашњих асова Партизана и Црвене звезде „, рекао је Вуковић.

„Организовање спортских активности, спортских кампова, фудбалских и кошаркашких, важно је и за развој туризма, а Јахорина сигурно заслужује пажњу свих спортских екипа“, истакао је Вуковић.

Ревијална утакмица одиграна је у Спортско-пословном центру „Пеки“, у организацији Огњена Коромана, уз помоћ града Источно Сарајево и општине Пале.

Камп Короман, који почиње на Јахорини, окупио је око 280 дјеце узраста од шест до 16 година, који ће радити са најквалитетнијим тренерима из региона и свијета.