ВУКОВИЋ ЧЕСТИТАО СЛАВУ ПРИПАДНИЦИМА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ИСТОЧНО САРАЈЕВО

1672

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић честитао је данас начелнику Полицијске управе Источно Сарајеву Српку Косорићу крсну славу МУП-а РС-Аранђеловдан.

„У име Градске управе  Источно Сарајево и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке поводом  крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске- Аранђеловдана“, наведено је у честитки.

У честитки се истиче да је прослава крсне славе повод за присјећање на допринос припадника МУП-а у настанку Републике Српске и очувању мира и стабилности на овим просторима, али и прилика да се присјетимо свих храбрих припадника МУП-а РС који су своје животе положили у темеље Републике Српске.

„Поносни смо на добру сарадњу коју Градска управа има са Полицијском управом Источно Сарајево и надамо се да ћемо и даље заједно радити на реализацији заједничких пројеката, с циљем стварања безбједнијег окружења и бољих услова живота за наше грађане“, нагласио је Вуковић у честитки коју је у име Градске управе Источно Сарајево упутио начелнику Полицијске управе Српку Косорићу.