ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ ЧЕСТИТАЛИ ДАН ПОЛИЦИЈЕ

690

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, предсједник Скупштине града Мирослав Лучић и представници Градске управе честитали су Дан полиције Републике Српске начелнику Полицијске управе Источно Сарајево Бранимиру Шеховцу и свим припадницима полиције.

„У име Градске управе Источно Сарајево и своје име честитамо Вам Дан полиције Републике Српске, са жељом да успјешно и одговорно извршавате све задатке и обавезе из своје надлежности“, наведено је у честитки.

„Искрено желимо да Министарство унутрашњих послова Републике Српске, а тиме и Полицијска управа Источно Сарајево, буде најважнија институција у заштити правне државе и интереса наших грађана, те да највећи дио својих снага  и активности ангажујете у изградњи повјерења, безбједнијег окружења и стварању бољих услова за живот наших грађана“, истакли су Вуковић и Лучић.

„Градска управа Источно Сарајево опредијељена је, као и до сада, за сарадњу са Полицијском управом Источно Сарајево и реализацију заједничких пројеката. Све активности и Ваше иницијативе које су усмјерене ка креирању безбједнијег окружења за наше грађане и убудуће ћемо безрезервно подржавати“, наведено је у честитки коју су поводом Дана полиције РС припадницима ПУ Источно Сарајево упутили представници Градске управе.