ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ ЧЕСТИТАЛИ ДАН ПОЛИЦИЈЕ

1007

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, предсједник Скупштине града Мирослав Лучић и представници Градске управе честитали су Дан полиције Републике Српске начелнику Полицијске управе Источно Сарајево Бранимиру Шеховцу и свим припадницима полиције.

„У име Градске управе Источно Сарајево и своје име честитамо Вам 4. април, Дан полиције Републике Српске, са жељом да успјешно и одговорно извршавате све задатке и обавезе из своје надлежности. Желимо да МУП РС, а тиме и Полицијска управа Источно Сарајево, буде најважнија институција у заштити правне државе, те да највећи дио својих снага ангажујете у борби против криминала и  корупције, стварању праведнијег друштва и бољих услова за живот наших грађана“, наведено је у честитки.

„Градска управа опредијељена је за сарадњу са Полицијском управом Источно Сарајево и реализацију заједничких пројеката, као што је пројекат ‘За безбједније Источно Сарајево’, чија је реализација у току. Све активности и Ваше иницијативе које су усмјерене ка креирању безбједнијег окружења за наше грађане и убудуће ћемо безрезервно подржавати“, стоји у честитки коју су поводом Дана полиције РС припадницима ПУ Источно Сарајево упутили представници Градске управе.