ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ НА ОБИЉЕЖАВАЊУ СЛАВЕ „БЕЛИХ ВУКОВА“

1317

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић присуствовали су данас обиљежавању крсне славе Удружења бораца „Бели вукови“ – Светог мученика Трифуна.
Вуковић и Лучић положили су вијенац на споменик команданту специјалне јединице „Бели вукови“ Срђану Кнежевићу.

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић рекао је да руководство града поштује све оно што су припадници „Белих вукова“ урадили у одбрамбено-отаџбинском рату од 1992. године до 1995. године.

„Уз сво уважавање других јединица, ова јединица је уливала посебну сигурност народу Сарајевско-романијске регије. Њихове акције су славне, не само на овом простору, већ широм Републике Српске. Велико нам је задовољство што видимо да се данас на парастосу и приликом полагања вијенаца окупио заиста велики број људи“, рекао је Вуковић.

Представници Града Источно Сарајево положили су данас вијенце код Централног крста на Војничком гробљу на Врацама и одали почаст српским борцима који су дали живот за Републику Српску.

Чланови Борачке организације Источно Ново Сарајево у оквиру обиљежавања Дана бораца Републике Српске јуче су посјетили породице погинулих бораца и ратне војне инвалиде у њиховим домовима и уручили им једнократну помоћ.