ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ СУГРАЂАНКАМА ЧЕСТИТАЛИ ПРАЗНИК

864

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су празничну честитку суграђанкама поводом 8. марта – Међународног дана жена.

„Драге наше суграђанке, супруге, мајке, сестре, кћерке, нека овај дан буде само један у низу који све нас треба да подсјети да је жена чврст стуб породице, али и друштва у цјелини. Љубав, подршка и поштовање, најмање је што можемо да вам пружимо, најмање што заслужујете за сав напор који улажете у стварању здраве, стабилне породице и праведнијег друштва“, наведено је у честитки.

„Обавеза свих нас који учествујемо у јавном животу нашег града, у доношењу одлука и креирању локалних политика јесте да створимо друштво једнаких шанси за жене и мушкарце. Дужни смо да женама обезбиједимо боље мјесто у друштву, већу видљивост у политичком и јавном животу нашег града и републике“, поручили су градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић у честитки коју су упутили поводом 8. марта- Међународног дана жена.