ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ СУГРАЂАНКАМА ЧЕСТИТАЛИ ПРАЗНИК

1089

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић честитали су суграђанкама 8. март- Међународни дан жена.

„Драге наше суграђанке, супруге, мајке, сестре, кћерке, нека овај дан буде само један у низу који све нас треба да подсјети да је жена чврст стуб породице, али и друштва у цјелини. Љубав, подршка и поштовање, најмање је што можемо да вам пружимо, најмање што заслужујете за сав напор који улажете у стварању здраве, стабилне породице и праведнијег друштва“, наведено је у честитки.

„Обавеза свих нас који учествујемо у јавном животу нашег града, у доношењу одлука и креирању локалних политика јесте да створимо друштво једнаких шанси за жене и мушкарце. Својим активностима наставићемо да афирмишемо друштвени статус жена и да подстичемо активности које ће доприносити креирању друштва једнаких могућности за све“, истичу Вуковић и Лучић у честитки.

„Наше вриједне, способне и храбре жене морају да имају право на слободу избора, једнаке услове рада, живот без дискриминације и насиља. Обавеза је свих нас да женама обезбиједимо боље мјесто у друштву, већу видљивост у политичком и јавном животу нашег града и републике“, стоји на крају честитке коју су градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили поводом 8. марта- Међународног дана жена.

.