ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ УПУТИЛИ БОЖИЋНУ ЧЕСТИТКУ ГРАЂАНИМА ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

921

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су грађанима Источног Сарајева честитку поводом великог православног празника – Божића.

„Поштовани суграђани, честитамо вам овај велики празник и желимо да вам празнични дани који су пред нама донесу радост, породичну срећу и добро здравље. Нека радост Божића обасја ваше домове, испуни ваша срца и оплемени ваше мисли, како бисмо у наредним годинама са више љубави, уважавања и међусобног разумијевања допринијели, свако на свој начин, развоју и афирмацији нашег Источног Сарајева и цијеле Републике Српске“, наводе Вуковић и Лучић.

„Ових празничних дана, више него икад, саосјећамо са нашом браћом у Црној Гори, који достојанствено изражавају искрену, чисту љубав према српским, православним,  светињама и желимо им да Божић дочекају у миру и спокоју. Српској православној цркви у Црној Гори и вјерујућем народу изражавамо подршку и најдубље поштовање. Мир Божији, Христос се роди“, истиче се у божићној честитки градоначелника Ненада Вуковића и предсједника Скупштине града Мирослава Лучића.