ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ УПУТИЛИ НОВОГОДИШЊУ ЧЕСТИТКУ ГРАЂАНИМА

1143

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић честитали су предстојеће новогодишње празнике грађанима Источног Сарајева, са жељом да наредна година буде још боља и успјешнија.

„Грађанима Источног Сарајева упућујемо најискреније честитке поводом наступајућих новогодишњих празника, уз жељу да их у новој, 2019. години, прате добро здравље, лична, породична срећа и пословни успјеси“, наведено је у честитки.

„За Град Источно Сарајево ово је била још једна успјешна година, кад је ријеч о пословању, финансијској стабилности и испуњавању обавеза према буџетским корисницима. У нашем граду, у свим општинама, ово је била година одређеног броја значајних инвестиција. Надамо се да ћемо већ почетком наредне године почети реализацију многобројних пројеката које ће финанирати Град Источно Сарајево у свих шест општина, како смо и обећали нашим суграђанима, те да ће развој нашег града бити настављен наредних година“, истичу у честитки грађанима Вуковић и Лучић.