ВУКОВИЋ: ВЕЛИКО ХВАЛА СРБИЈИ!

1135
  • На данашњој прес конференцији у Београду, предсједник Србије Александар Вучић потврдио је да помоћ дефинитивно стиже данас у Дрвар, а током наредних неколико дана на подручје Источног Сарајева и Горажда. 

„Велико хвала Србији за помоћ Источном Сарајеву.  Посебно се захваљујем предсједнику Вучићу који је наш град у изјави за медије назвао по ранијем називу Српско Сарајево што свакако волимо да чујемо. Подсјећам јавност да је г. Вучић указао велико поштовање и разумијевање према Источном Сарајеву историјском посјетом  2017.године, као и значајном финансијском подршком бројним пројектима на подручју свих општина које су у саставу града током посљедњих неколико година“, рекао је градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић.

Градоначелник је потврдио информацију која се појавила у јавности да је помоћ Србије иницирао Огњен Короман, некадашњи фудбалски репрезентативац Србије, иначе Паљанин.
„Наш пријатељ нас је још једном обрадовао, свака му част. Они који познају Огњена Коромана знају да је у прошлости учинио много добрих дјела за свој крај што потврђује и овај пут. Хвала му јер је велики патриота“, закључио је Вуковић.