ЗАХВАЛНИЦА ГРАДУ ИСТОЧНО САРАЈЕВО НА СВЕЧАНОСТИ „ДАН УЧЕНИЧКИХ ПОСТИГНУЋА“

1275

Шеф кабинета градоначелника Огњен Југовић примио је, у име Градске управе Источно Сарајево, захвалницу Основне школе „Мокро“, на школској свечаности “Дан ученичких постигнућа”, која је одржана данас у овој школи. На данашњој свечаности испраћени су ученици деветог разреда, који су завршили основно образовање и школовање настављају у средњошколским центрима на подручју Источног Сарајева.

“Користим прилику да у име Градске управе Источно Сарајево, градоначелника Ненада Вуковића и у своје лично име, честитам ученицима деветог разреда успјешан завршетак основно образовања. Желимо вам успјешан наставак школовања, прије свега, у средњошколским центрима на подручју нашег града. Међу вама су будући доктори, инжењери, професори, државници, ви сте наша највећа нада и будућност овог града“, поручио је Југовић малим матурантима.

„Учите и усвајајте знање, јер то је нешто што вам нико никад не може одузети, својим знањем чувајте и градите вашу заједницу, наш град и нашу Републику Српску“, рекао је Југовић.

„Одличним ученицима честитам на оствареном успјеху, а посебно честитам ученици генерације Александри Капетановић, чији труд рад и достигнућа могу да буду водиља, не само њеним вршњацима него и будућим генерацијама“, нагласио је Југовић.