РЈЕШЕЊЕ ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА ОПШТИНА ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД, АЗИЛ ЗА ПСЕ

401

РЈЕШЕЊЕ О ОБНАВЉАЊУ ЕКОЛОШКЕ ДОЗВОЛЕ ОПШТИНИ ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД ЗА АЗИЛ ЗА ПСЕ СА ПОМОЋНИМ ОБЈЕКТОМ НА ХРЕШИ, ПРЕДИО МАЈДАНИ , ИСТОЧНО САРАЈЕВО можете погледати ОВДЈЕ