ПАЛЕ- Начелник угостио учеснице „Ритам Европе“

230

Начелник општине Пале Бошко Југовић угостио је данас учеснице музичког фестивала „Ритам Европе“, које ће на овогодишњем такмичењу у Градишци представљати ову локалну заједницу.

Југовић је рекао да дјевојчице Софија Кусмук, Анђела Ждрале, Михаила Ковачевић, Лана Пољаковић, Тара Благојевић и Хелена Ћосић на најбољи могући начин представљају своју општину и постижу добре резултате.

„Општина Пале улаже у културу, а оне то на најбољин начин враћају. Оне су се окупиле из различитих школа и веже их љубав према плесу. Прошле године су освојиле друго мјесто и то нам даје наду да ове године могу постићи још бољи резултат“, изјавио је Југовић новинарима.

Према његовим ријечима, општина Пале је пружила финансијску подршку кроз партиципацију у учешћу на музичком фестивалу „Ритам Европе“ у организацији превоза, а све то ће се вишеструко вратити јер ове дјевојчице промовишу локалну заједницу и туристичке садржаје.

Југовић им је пожелио много здравље и успјеха на такмичењу јер у случају побједе, општина Пале би била домаћин наредне године фестивала „Ритам Европе“.

Он је позвао грађане Сарајевско-романијске регије да у недјељу, 29. октобра, гласају за представнике општине Пале.

Такмичење ће бити одржано у недјељу, 29. октобра, у 20.10 часова у Градишци, са директним преносом на Радио-телевизији Републике Српске /РТРС/.

/Срна/

фото: Општина Пале