ПАЛЕ- Прелиминарна ранг – листа за СТАРТ пакете

516

Прелиминарна ранг – листа СТАРТ пакета:

СТАРТ пакет боровница: 16 корисника.
СТАРТ пакет малина: 4 корисника

преузмите документ

/општина Пале/