ПАЛЕ- Момир Ћирић нови предсједник борачке организације

288

Момир Ћирић изабран је за предсједника Скупштине Борачке организације Пале, односно новог предсједника ове организације, на завршној Изборној скупштини.

Предсједник Предсједништва Борачке организације Пале Јасна Лазаревић Гавриловић рекла је да је Ћирић борац прве категорије који је након рата радио у полицијским структурама.

„Ријеч је о квалитетном човјеку, угледном домаћину са Пала и надамо се да ће Борачка организација са њим ући у љепше и мирније доба, те да ће на добар начин остварити све оно што борци очекују од свог удружења“, навела је Гавриловићева.

Она је додала да је циљ новог руководства побољшање статуса борачких категорија, да се оствари боља комуникација са регијом, али и Борачком организацијом Републике Српске.

„Циљ је да наставимо добрим путем којим смо ишли у претходном периоду што се тиче културе сјећања. Да окупимо мјесне борачке организације, да их оживимо. Новоизабрано руководство Борачке организације то свакако може, има елана и енергије да то и оствари, а ми ћемо инсистирати на томе“, поручила је Гавриловићева.

Она је рекла да је јуче у Парохијском дому на Палама организован трећи Сабор бораца.

/Срна/