ПАЛЕ- Организован Дан отворених врата за најмлађе Паљане

203

Полицијска управа Источно Сарајево организовала је јуче „Дан отворених врата“ за ученике основне школе и дјецу из вртића са подручја Пала како би им представили материјално-техничка средства, опрему и возила којима располажу полицијски службеници приликом обављања редовних задатака.

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је новинарима да је циљ ове активности приближавање полицијске професије суграђанима, али и стицање повјерења у полицију, посебно оних најмлађих.

Стокановићева је додала да су дјеци на њима прилагодљив начин Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Источно Сарајево, Полицијске станице Пале, те паљанске Јединице жандармерије и Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале, презентовали материјално-техничка средства.

„На обострано задовољство малишани су уживали у разговору са полицијским службеницима, разгледајући опрему и возила. Ова активност биће реализована и у осталим организационим јединицама у саставу ове полицијске управе“, истакла је Стокановићева.

„Дан отворених врата“ организован је поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске – 4. априла.

/Срна/

фото: Општина Пале