ПАЛЕ- Приводе се крају радови на изградњи новог објекта Дјечијег центра „Бубамара“

493

Приводе се крају радови на изградњи новог објекта Дјечијег центра „Бубамара“ на Палама укупне вриједности 900.000 КМ, којим ће бити проширен капацитет за још 120 дјеце, а отварање се очекује крајем априла, рекла је Срни директор овог центра Вања Југовић.

Она додаје да се раде унутрашњи завршни радови на подовима и столарија, док су радови на фасади ушли у завршну фазу, али чекају лијепо вријеме и одговарајућу температуру.

Југовићева каже да се ради о новом дијелу вртића површине 550 метара квадратних са великом мултифункционалном салом, у који ће смјестити пет васпитнообразовних група.

„Задовољни смо динамиком радова извођача и радника, с обзиром на то да је изградња почела крајем августа“, поручује Југовићева и захваљује Влади Републике Српске и општини Пале, који су уложили средства да се изгради нови објекат вртића.

Након отварања, истиче Југовићева, моћи ће да приме малишане који се налазе на листи чекања, а биће отворена и нова радна мјеста за васпитно образовни, али и за помоћни кадар.

Југовићева је нагласила да је крајем фебруара у вртићу почео да ради логопед захваљујући општини Пале и начелнику Бошку Југовићу.

Извођач радова на изградњи новог објекта вртића је паљанско предузеће „Грађење“

/Срна/