ПАЛЕ- Завршен Светосавски турнир у малом фудбалу

1434

Екипа ЛХ „Некретнине“ из Сарајева побједник је петог Светосавског турнира у малом фудбалу на Палама, на коме је учествовало 15 екипа.

Побједничкој екипи припала је и награда од 3.000 КМ, док је друго мјесто и награда од 1.000 КМ припала екипи „Шпиц петрол“ Пале.

За најбољег играча турнира изабран је Билал Јелић, док је најбољи голман Милош Пандуревић.

Најбољима, награде је додијелио начелник општине Пале Бошко Југовић наводећи да је овогодишњи турнир квалитетнији у односу на претходни.

„Турнир је био квалитетан, а његова основна вриједност јесте развијање спортског духа“, рекао је Југовић синоћ на додјели награда у дворани „Пеки“.

Југовић је навео да ће резултати анализе овогодишњег турнира бити искориштени да се наредни организују тако да уједначе и побољшају квалитет екипа.

Џенан Муминовић из екипе „ЛХ Некретнине“, која сваке године учествује на овом турниру, рекао је да су награду освојили без већих проблема.

„Мислим да смо у финалу заслужено побиједили. Ово су момци који се баве професионално малим фудбалом, а у екипи која је наступила вечерас има седам репрезентативаца БиХ“, рекао је Муминовић који је и предсједник малог ногометног клуба „Центар“ из Сарајева.

Он је захвалио организатору турнира, публицу која је дошла у великом броју, а и противничкој екипи.