ВАТРОГАСЦИ БЕЗ ИНТЕРВЕНЦИЈА, УРЕДНО СНАБДИЈЕВАЊЕ ВОДОМ, ВРИЈЕМЕ-И ДАЉЕ ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО

1638

У породилишту Болнице Источно Сарајево током протекла три дана рођени су један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење јуче је примљено 12 пацијената.

Ватрогасци нису имали интервенција током протекла 24 часа.

Град је данас уредно снабдијевен водом.

У Републици Српској данас ће бити претежно сунчано и топло вријеме за крај јануара. Јутро је претежно ведро уз слаб и умјерен мраз у вишим предјелима на истоку, а око ријека и по котлинама на сјеверу и истоку мјестимично је магловито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Магла и ниска облачност понегдје ће се задржавати дуже током дана и у тим предјелима остаје хладније.

Мокри и клизави коловози условљавају опрезнију вожњу, а због ниских јутарњих темпаратура АМС РС скреће пажњу на поледицу у вишим предјелима и преко планинских превоја. На дионицама у усјецима и поред камених косина упозоравамо на учестале одроне камења и земље на коловоз. Сви путни правци на којима се изводе санациони радови, прописно су обиљежени привременом саобраћајном сигнализацијом чије је поштовање обавезно. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену условима и стању на путу, те да на пут не крећу без зимске опреме, која је и законски обавезна.