И СЉЕДЕЋЕ СЕДМИЦЕ СУНЧАНО И СУВО

1324

У наредних седам дана у Босни и Херцеговини се очекује претежно сунчано и суво вријеме. Како је наведено на сајту Федералног хидрометеролошког завода, лијепо вријеме без падавина наставља се и наредних дана.

У понедјељак сунчано вријеме

У јутарњим сатима и током пријеподнева по котлинама Босне и уз ријечне токове са маглом и сумаглицом. Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера. Јутарње температуре од три до 10, на југу од 10 до 14, а дневне од 16 до 22 степена.

У уторак такође сунчано

У јутарњим сатима и током пријеподнева по котлинама Босне и уз ријечне токове са маглом и сумаглицом. У вечерњим сатима могућ је пораст наоблачења. Јутарње температуре износиће од три до девет, на југу од 10 до 14, а дневне од 16 до 22 степена.

Сриједа са мало облака

У сриједу јутро ће бити умјерено до претежно облачно, уз постепено разведравање током дана. Јутарње температуре износиће од три до девет, на југу од девет до 14, а дневне од 10 до 16, на југу од 17 до 22 степена Целзијуса.

Магла у четвртак

У четвртак јутро у Босни бит ће умјерено до претежно облачно с маглом по котлинама и уз ријечне токове. У остатку дана доћи ће до разведравања. У Херцеговини ће вријеме бити претежно ведро. Јутарње температуре износиће од један до шест, на југу од шест до 11, а дневне од 10 до 16, на југу од 15 до 19 степени Целзијуса.