Сутра облачно с кишом

1621

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно са кишом и пљусковима и дневну температуру ваздуха до 21 степен Целзијусов.
Ујутро и пријеподне на западу и сјеверу биће облачније уз мјестимичну кишу, а на истоку и југу суво уз сунчане интервале, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У другом дијелу дана претежно облачно у свим крајевима са кишом и локалним пљусковима са грмљавином уз мјестимично интензивнију кишу.

Јутарња температура ваздуха биће од шест до 12, на југу до 14 степени Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха биће од 15 до 21, на југу Херцеговине око 24 степена Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб, у Херцеговини и на западу Босне југозападни, а у осталим подручјима источни и сјевероисточни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница седам степени Целзијусових, Србац 16, Хан Пијесак и Калиновик 17, Гацко, Невесиње и Соколац
18, Сребреница 19, Рудо, Крупа на Уни, Бијељина, Ливно, Сарајево и Бугојно 20, Мркоњић Град, Билећа, Приједор, Рибник, Фоча, Вишеград, Зворник, Шипово и Тузла 21, Требиње, Бањалука, Нови Град и Добој 22, Неум 23, а Мостар 24 степена Целзијусова.