СОКОЛАЦ- Уручена помоћ од 600 КМ Удружењу „Подршка“

134

Припадници Полицијске станице Соколац уручили су јутрос помоћ од 600 КМ локалном Удружењу за помоћ лицима са посебним потребама „Подршка“, поводом Аранђеловдана, крсне славе Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, рекао је Срни командир ове полицијске станице Радован Шаренац.

Шаренац је рекао да у службеници МУП-а организовали више активности обиљежавајући славу, а једна од њих је и хуманитарна акција у оквиру Полицијске станице Соколац, у којој су прикупили помоћ за соколачку „Подршку“.

Данијела Грујић, која ради већ 10 година у објекту „Подршке“ у коме се излажу и продају рукотворине и украсни премети чланова и симпатизера Удружења, захвалила је службеницима Полицијске станице Соколац, те додала да је ово прва њихова донација.

Она је истакла да је ово удружење, које окупља тридесетак чланова, у веома тешкој материјалној ситуацији и да је већ неколико мјесеци искључена струја у њиховом продајном објекту, те да раде у хладној просторији.

Предсједник Удружења за помоћ лицима са посеним потребама „Подршка“ Стана Шука рекла је да ће затражити помоћ и разумијевање за измирење дуга за струју од Теренске Радне јединице Соколац „Електродистрибуције“ Пале како би били створени услови за рад у изложбено-продајном објекту.

Један од родитеља чланова „Подршке“ Раде Грујић захвалнио је у име свих родитеља припадницима Полицијске станице Соколац који су прикупили помоћ поводом крсне славе МУП-а Републике Српске, Сабора Светог архангела Михаила.

/Срна/