СОКОЛАЦ- Одржан први радни састанак са новим руководством полиције

1687

Начелник општине Соколац Милован Бјелица одржао је јуче први радни састанак са новим руководством Полицијске управе Источно Сарајево са циљем упознавања стања безбједности на подручју ове локалне заједнице.

Састанку су присуствовали начелник Полицијске управе Бранимир Шеховац, замјеник начелника Игор Кушић, начелник Сектора полиције Милан Чворо као и нови командир Полицијске станице Соколац Радован Шаренац.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац рекао је да је на састанку aнализирано стање безбједности на подручју општине Соколац.

-Сагледали смо каква је тренутна ситуација, договорили смо конкретне активности које ћемо у наредном периоду предузимати а и представили смо начелнику Бјелици наше планове и могућности са циљем даљег унапређења стања безбједности у општини Соколац. Наишли смо на подршку од стране начелника нашем раду и надамо се да ће сарадња бити узајамна, истакао је Шеховац.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица пожелио је руководству ПУ Источно Сарајево што мање кривичних дјела и проблема, те истакао како се нада доброј сарадњи.

– Стање на подручју наше локалне заједнице је више него задовољавајуће, немамо неких великих проблема, сви раде свој посао, органи безбједности, надлежне службе, судови и тужилаштва и ми као општина можемо само да будемо сервис свим тим службама. Наша општина је ту да сарађујемо, да се договарамо и будемо на располагању једни другима колико је у нашој могућности, рекао је Бјелица и додао да када је ријеч о надзорним камерама, инсталације су постављене, неопходно је још поставити камере које ће бити у надлежности Полицијске управе Источно Сарајево.

На састанку је поменуто да је 13. јула постављен нови командир Полицијске станице Соколац Радован Шаренац, док су његови замјеници Владимир Неђић и Павле Боровчанин.

 

 

/opstinasokolac.net/