СОКОЛАЦ- У петак и суботу мото-скуп „Теби горо Романијо“

938

Мото-клуб „Романија 02“ организоваће у петак и суботу, 9. и 10. августа, мото-скуп „Теби горо Романијо“, у оквиру истоименог програма за Дан манастира Светог Георгија на Равној Романији – 11. августа.
Бојан Ђерић из овог клуба рекао је Срни да је за петак од 17.00 часова планирана панорамска вожња након окупљања бајкера у кампу код етно-ресторана „Романија“ на Равној Романији.

Он је додао да се на мото-скупу на Равној Ромнији очекује око 40 бајкера из свих крајева БиХ и Србије.

Ђерић је навео да ће од 20.00 часова за бајкере и све љубитеље мотора и добре музике бити организована рок свирка у кампу.

Према његовим ријечима, у суботу ће у 17.00 часова бити организоване бајкерске игре код етно-ресторана на Равној Романији, а од 18.00 часова рок свирка „Грувера“ из Зенице.

Ђерић је истакао да 12. мото-сусрети на Равној Романији имају и хуманитарни карактер, јер ће посјетиоци кампа моћи да дају прилог за лијечење њиховог пријатеља и бајкера Ненада Перовића са Сокоца.

Он је истакао да ће у соботу од 20.00 часова учесници мото-сусрета моћи да присуствују концерту групе „Лексингтон“ у порти манастира Светог Георгија на Равној Романији.

/Срна/