СОКОЛАЦ- У суботу мото-журка за Ненада Перовића

1184

Удружење мото-клубова са Сокоца укључило се у хуманитарну акцију прикупљања средстава за лијечење суграђанина Ненада Перовића, организовањем мото-журке на Сокоцу, на којој се у суботу, 28. априла, очекује око 100 моториста из Републике Српске и Србије.
Мото-журка биће одржана у 19.00 часова код Спортске дворане на Сокоцу.

Предсједник организационог одбора ове бајкерске хуманитарне акције Бранислав Лаловић рекао је Срни да су соколачки мотористи одлучили да додатно подрже акцију у којој је потребно да се прикупи укупно 110.000 КМ за трансплантацију бубрега Сокочанину Ненаду Перовићу /47/ и даље лијечење на Клиници у Греноблу у Француској.

„Перовић је наш пријатељ, заљубљеник у моторе и заједно смо провели године возећи и учествујући на многим мото-тркама и журкама, а ова у суботу, 28. априла, биће у потпуности посвећена њему и свако од нас донираће средства у складу са својим могућностима“, рекао је Лаловић.

Он је навео да се на овој мото-журци на Сокоцу очекује око 100 моториста из свих крајева Републике Српске и Србије.

Лаловић је најавио да ће посјетиоце ове мото-журке у Спортској дворани забављати соколачки ди-џеј Пода, а од 21.00 час и рок-група „Кросроуд“ из Лознице.

У Организационом одбору ове мото-журке нагласили су да је хуманитарну акцију прикупљања средстава за помоћ Ненада Перовића крајем прошле године покренуло соколачко удружење грађана „Аурора“ и да до сада није прикупљен довољан износ за лијечење Перовић, коме помоћ добрих људи за трансплатацију бубрега значи живот.

За прикупљање новца за лијечење Ненада Перовића отворен је и хуманитарни број 1458, који је у функцији до краја априла.

 

 

/Срна/