ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА ДРУГИ МЕНТОРСКИ САСТАНАК

424

Позивамо организације цивилног друштва, заинтересоване за учешће у Јавном позиву за предају пројектних приједлога у склопу пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), да учествују на другом менторском састанку, који ће бити одржан у сриједу, 30. марта 2022. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево, Улица Стефана Немање број 14.

Састанак је прилика да представници цивилног друштва јавно продискутују са ментором о евентуалном побољшању пројектних приједлога којима желе да аплицирају на јавни позив за додјелу средстава у оквиру Пројекта ReLOaD2 (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Током априла биће организована и трећа менторска сесија, како би представницима ОЦД-а била пружена сва неопходна подршка приликом завршне припреме пројектних идеја. Трећи састанак са ментором планиран је у понедјељак, 4. априла 2022. године са почетком у 11,00 часова (у просторијама Градске управе).

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на privreda@gradistocnosarajevo.net.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором биће објављени дан након одржавања на интернет страници Градске управе Источно Сарајево (gradistocnosarajevo.net). На овај начин ће бити омогућено да информације буду доступне представницима невладиних организација који нису били у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) финансира Европска унија (ЕU), а проводи Развојни програм Уједињених нација (UNDP).