АУТОМОБИЛОМ УДАРИО ПОЛИЦАЈЦА, ПА ПОБЈЕГАО

333

За лицем из Источног Новог Сарајева чији су иницијали М.С. расписана је потрага након што је возилом повриједио полицајца, а потом побјегао, саопштила је Полицијска управа Источно Сарајево.

Припадници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су на паркингу уочили аутомобил „ауди“ са различитим регистарским ознакама за којим је расписана потрага.

Приликом контроле, возач М.С. је нагло кренуо возилом напријед нанијевши тјелесне повреде полицајцу, а потом се удаљио у правцу Кантона Сарајево.

Припаднику полиције повреде су констатоване у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву.

Полицијска управа Источно Сарајево расписала је потрагу за М.С. због постојања основа сумње да је ово лице починило кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

У току је рад на проналаску лица, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Током протеклих 10 мјесеци на подручју Полицијске управе Источно Сарајево забиљежена су три напада на овлаштена службена лица.

Полицијска управа Источно Сарајево најоштрије осуђује сваки вид напада на припаднике полиције приликом обављања службених послова и задатака.

/Срна/