ЛИЦЕ СА СОКОЦА УХАПШЕНО ЗБОГ НАПАДА НА СУГРАЂАНИНА

379

Лице чији су иницијали В.Д. са Сокоца ухапшено је због сумње да је физички напало суграђанина, нанијевши му тјелесене повреде, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Напад се догодио јуче око 17.15 часова у мјесту Подроманија, а лице В.Д. ухапсили су службеници Полицијске станице Соколац због сумње да је починило кривично дјело тјелесна повреда.

У току је рад на документовању предмета након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву против наведеног лица бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Из Полицијске управе наводе да су на градилишту на Јахорини украдени жељезни шарафи и чија је виједност око 2.500 КМ.

Полицијској станици Пале пријављено је да се крађа догодила између 19. и 20. јуна.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајаво, извршен је увиђај на мјесту догађаја и у току је рад на проналску извршиоца кривичног дјела крађа.

Полицијској станици Источна Илиџа у недјељу, 20. јуна, пријављено је да је у Улици Славка Леовца непознато лице отуђило мобилни телефон лицу из Источне Илиџе, који је, удаљавајући се, потом и одбацило.

Оперативним радом полицијски службеници идентификовали су и пронашли лице чији су иницијали Л.Ј. из Источне Илиџе.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је документовање кривичног дјела крађа, након чега против наведеног слиједи извјештај о почињеном кривичном дјелу.

/Срна/