ТРАГА СЕ ЗА ЛИЦЕМ КОЈЕ ЈЕ ОШТЕТИЛО СПОМЕН-ПЛОЧУ НА ВРАЦАМА

406

У току је рад на расвјетљавању и проналаску извршиоца који је оштетио спомен-плочу постављену у мјесту Враца, у Источном Новом Сарајеву, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево синоћ у 18.05 часова пријављено је да је непознати извршилац или више њих оштетио спомен-плочу на Врацама.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Ново Сарајево.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је пријављено да је радник предузећа које се налази у Улици Војводе Радомира Путника чији су иницијали М.К. продавао робу, а новац од продаје задржавао за себе, оштетивши предузеће за око 3.800 КМ.

Обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Ново Сарајево и у току је рад на документовању кривичног дјела крађа.

Полиција је јуче на Сокоцу приликом контроле аутомобила „голф 2“, којим је управљало лице чији су иницијали М.П. из овог мјеста, установила да регистарске ознаке возила нису припадајуће, те је оно привремено одузето.

У току је рад на документовању кривичног дјела посебни случајеви фалсификовања исправе.

Полиција је јуче у Улици Младичка у мјесту Касиндо, у општини Источна Илиџа током увиђаја утврдила да се на аутомобилу „голф 2“, који је учествовао у саобраћајној незгоди, налазе неприпадајуће регистарске ознаке.

Након документовања кривичног дјела посебни случајеви фалсификовања исправе, против лица које је управљало возилом чији су иницијали М.Б. из Источне Илиџе биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

/Срна/