ИСТОЧНА ИЛИЏА- Општина и Омладинска организација “Натура” донирали школски прибор вртићу „Машин свијет“

848

Представници Омладинске организације “Натура”, у сарадњи са општином Источна Илиџа, посјетили су Вртић „Машин свијет“, те уз кроз едукативне игре и дружење уручили литературу и школски прибор, који ће им помоћи да квалитетније реализују предшколски припремни програм.

– Почаствовани смо овом посјетом и драго нам је да представници наше општине мисле на малишане. Литература и материјали ће нам свакако користити у даљем раду. Морам истаћи да је важан сегмент у развоју дјеце узраста од 5 и 6 година добро одрађена припрема за школу. Наш циљ је да предшколци припремљени крену у школу, да лако прихвате школске обавезе и да се успјешно уклопе у нову средину. Могу слободно рећи да је, такође, јако важна едукација и припрема родитеља за ново поглавље у животу. Улагање у учење у раном узрасту доприноси стицању различитих вјештина, развијању умних способности која ће дјеци олакшати даље школовање – рекла је директорица вртића Јелена Лубура.

Предраг Шаровић, представник Омладинске организације “Натура”, истиче да ће сваки пројекат који има позитивну идеју и значај за унапређење локалне заједнице радо подржати.

Такође је навео да се овом посјетом вратио у своје предшколске дане, те да ће се сигурно сарадња са овим вртићем наставити у наредном периоду.

 

/Катера/