ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Конкурс за додјелу награда и признања поводом славе општине

458

Општина Источни Стари Град најавила је данас да ће, поводом Дана општине и крсне славе – Светог Пантелејмона, додијелити физичким и правним лицима награде и признања за постигнуте успјехе у разним областима, који могу да се пријаве до 20. јула.

Право предлагања за додјелу награда и признања имају предузећа, политичке организације, мјесне заједнице, удружења грађана, културне, јавне и друге институције које имају сједиште на подручју општине Источни Стари Град.

Награде и признања додјељују се за установе које су у раду оствариле изузетне резултате и постигле значајну добит и добре резултате.

То се односи на установе из области културе, спорта, здравства, образовања, безбједности, развоја комуналне инфрастуктуре, заштите радне и природне средине и развоја добрих међуљудских односа, те оне које улагале у проширење производних капацитета и запослили већи број радника и оствариле и дале неки вид значајне помоћи становништву.

Награде и признања додјељују се појединцима који су допринијели побољшању услова рада и живота у срединама у којима живе и колективима у којима раде, допринијели развоју добрих међуљудских односа, те постигли добре резултате у области културе, спорта, здравства, безбједности, образовања, заштите радне и природне средине, објављено је на званичној страници општине Источни Стари Град.

Уз пријаве са приједлогом потребно је доставити доказе уз образложење за додјелу награде.

Пријаве се могу доставити на адресу општине Источни Стари Град

Општина Источни Стари Град прославља 9. августа своју крсну славу – Светог Пантелејмона.

/Срна/