ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Такмичење у скијашком трчању окупило више од 100 учесника

1213

На Вучијој Луци јуче је одржано такмичење у скијашком трчању, које је окупило више од 100 такмичара у мушкој и женској категорији и велики број љубитеља овог спорта.
Организатор такмичења био је Смучарски клуб „Младен Грујић“ из Источог Старог Града , док су покровитељи били Општина Источни Стари Град, Смучарски савез Републике Српске и Смучарски савез Босне и Херцеговине.

Организатори су захвалили спонзорима који су препознали значај овог такмичења које је окупило омладину из цијеле Босне и Херцеговине и земаља региона.

Куп „ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД“ је свечано прогласио отвореним замјеник начелника општине Источни Стари Град Малко Короман који је у име општине поздравио све који присутне и пожелио срећу и лијепо дружење свим такмичарима.

У категорији „Старији омладинци 6км 3×2км“, прво мјесту заузео је Сантрач Ђорђе, друго Врећо Лука, а треће Шкипина Давор.

Апсолутна категорија „Жене 4км 2×2км“, прво мјесту заузела је Ђорђевић Јелена, друго Живковић Марија, док је трећа била Илић Мина.
У категорији „Млађи омладинци 5км 2×2,5 км“ први је био Стевић Милош, други Суботић Филип, а на трећем мјесту био је Билинац Никола, док је у категорији „Млађе омладинке 4км 2×2км“ прва била Плакаловић Сара, друга Пантић Весна,а трећа Лиздек Анастасија.

У категорији „Старији пионири 4км 2×2км“ прво мјесто заузео је Југовић Драган, друго Пауновић Ђорђе, а треће Станојевић Борис, прво мјесто у категорији „Старије пионирке 4км 2×2км“ заузела је Ружић Александра, друго мјесто Јеремић Ана и треће мјесто је заузела Ћуповић Исидора.
Категорија „Млађи пионири 2,5км 1×2,5км“ прво мјесто Скокић Саво, друго Тошић Андрија и треће Станковић Младен.
Категорија „Млађе пионирке 2,5км 1×2,5км“ прво мјесто Шкипина Лара, друго Скокић Сара и треће Јовановић Анђела.
„Цицибани 1км 1×1км“ прво мјесто Стевић Никола, друго мјесто Клачар Петар и треће мјесто Ћуповић Игор.
„Цицибанке 1км 1×1км“ прво мјесто Пекић Сунчица, друго Павловић Катарина и треће Лекић Нера.
„Млађи цицибани 1км 1×1км“ прво мјесто Милекић Срђан, друго Бујишић Михаило и треће мјесто Јеремић Лазар.
„Млађе цицибанке 1км 1×1км“ прво мјесто Јоксимовић Јелена, друго мјесто Буквић Андреа и треће мјесто Радибратовић Мања.
„Напредна група“ прво мјесто Цинцар Радован, друго мјесто подијелили су Санда Винко и Петронић Илија,док су треће мјесто дијелили Цинцар Лука, Цинцар Његош и Јовичић Лука.

 

/општина Источни Стари Град/