ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО-Наредба о забрани рада угоститељских објеката на траси учесника дефилеа

379

Начелник Општине Источно Ново Сарајево Јован Катић донио је наредбу о забрани рада угоститељских објеката и продаје алкохолних пића у трговинским радњама за предузећа, установе и предузетничке радње на подручју општине 8. и 9. јануара због одржавања генералне пробе и централне прославе за Дан Републике Српске.

У наредби се наводи да је забрана рада угоститељских објеката и продаја алкохолних пића у трговинским радњама на подручју општине Источно Ново Сарајево због генералне пробе 8. јануара 2023. године одређена за период од 10.00 до 16.00 часова.

Због централне прославе за Дан Републике Српске 9. јануара забране се односе на период од 11.00 до 17.00 часова и на све субјекте који се налазе на траси кретања учесника дефилеа.

Наредба се односи на субјекте који се налазе на траси кретања учесника дефилеа у Улици Војводе Радомира Путника /од раскрснице „Том“ до раскрснице „Бинго“/, Улици Стефана Немање, Улица Дечанска /од кружног тока до раскрснице са Улицом Прве сарајевске бригаде/, Улица Прве сарајевске бригаде, Спасовданска /од раскрснице Прве сарајевске бригаде до раскрснице у Улици Стефана Немање/, те Трг Републике Србије.

/Срна/