ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Зграда Ректората и Музичке академије биће завршена 2024. године

461

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић обишли су данас градилиште у згради будућег сједишта Ректората и Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву. Констатовали су да се сви предвиђени радови одвијају планираном динамиком.

Начелник Катић је навео да ће, уколико све буде текло према плану, усељење бити реализовано у току сљедеће године, те да ће завршетком радова, Источно Ново Сарајево добити један од најљепших и најмодернијих јавних објеката, саопштено је из општине Источно Ново Сарајево.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић истакао је да ће у новом објекту бити обезбијеђени још бољи услови за даљи напредак и развој Универзитета, те захвалио Влади и институцијама Републике Српске за помоћ и препознавање значаја који овај Универзитет има за Источно Сарајево и Републику Српску.

Из општине Источно Ново Сарајеву наводе да ће завршетком планираних радова, улица Стефана Немање добити нови изглед, те засигурно бити једна од најљепших улица нашег града.

Фото: општина Источно Ново Сарајево