ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Поклон за дјецу у вртићу „Патријарх Павле“ поводом недјеље дјетета

235

Општинска организација црвеног крста Источног Новог Сарајева данас је, поводом Недјеље дјетета, пригодном донацијом обрадовала малишане у вртићу „Патријарх Павле“.

Наводећи да је ово традиционална активност у Недјељи дјетета, секретар Општинске организације црвеног крста Источног Новог Сарајева Милан Ристовић рекао је Срни да су ове године вртићу „Патријарх Павле“ донирали по пакет кекса „плазма“ и „златни пек“.

„Јутрос смо посјетили и Основну школу Свети Сава на подручју наше општине и донирали им пригодне брошуре и плакате“, додао је Ристовић.

За донацију је захвалила директор вртића „Патријарх Павле“ Тамара Ракановић, која је истакла да ће Недјеља дјетета у овој предшколској установи бити обиљежена низом активности, које су само дио богатог васпитног програма који се у овој предшколској установи спроводи током цијеле године.

„Посјетићемо Матичну библиотеку Источно Сарајево и њено дјечије одјељење, планиран је и излет, а најављено је да ће нас посјетити начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић“, додала је Ракановићева.

Недјеља дјетета обиљежава се у првој седмици октобра, односно ове године од данас до 8. октобра.

/Срна/