ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Почињу пријаве за издавање Поносне картице

615

Из Општине Источно Ново Сарајево позивају све породице са троје и више дјеце да поднесу пријаву за издавање Поносне картице Републике Српске.

Циљ пројекта „Поносна картица Републике Српске“ је помоћ породицама са троје или више дјеце кроз остваривање попуста приликом куповине код привредних субјеката који учествују у овом пројекту.

Право учешћа имају породице или родитељи са троје и више дјеце, од којих је најмање једно дијете малољетно.

Јавни позив ће бити објављен на интернет страници (www.opstinains.net) и огласној плочи Општине. Рок за подношење пријава на предвиђеном Обрасцу за пријаву је до 7.7.2021. године до 15 часова.

Образац за пријаву можете преузети на интернет страници или радним данима на Портирници Општине Источно Ново Сарајево. Потписан Образац за пријаву, потписану Изјаву о заштити личних података, доказ о броју чланова породичног домаћинства (овјерену кућну листу), фотокопију важеће личне карте подносиоца захтјева и фотокопију родних листова дјеце потребно је предати сваким радним даном од 08.00 до 15.00 часова у канцеларију број 6.

По затварању рока за подношење пријава, Општина Источно Ново Сарајево и Фондација „За породицу“ израдиће Поносне картице, а термин подјеле ће бити објављен благовремено.

Контакт особe за додатне информације и појашњења: Александра Матић Тадић, савјетник  начелника, тел: +38757340132, aleksandra.matic-tadic@opstinains.net;

Додатну документацију преузмите на сљедећим линковима:

ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ

/општина Источно Ново Сарајево/