ГРАДОНАЧЕЛНИК ЋОСИЋ БОРАВИО У ЈАГОДИНИ

685

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић боравио је у Јагодини, а посјета том граду организована је на иницијативу предсједника, потпредсједнице Скупштине општине Соколац и одборника локалног парламента.

Градоначелник Јагодине, Ратко Стевановић, био је домаћин гостима из Источног Сарајева у синоћњем обиласку Јагодине.

„Успјех сваке локалне заједнице се мјери резултатима које оставите иза себе, а у Јагодини се може много тога научити“, истакао је Ћосић, након што је са домаћинима обишао тамошњи чувени зоолошки врт, парк, комплекс базена и музеј воштаних фигура.

Градоначелик Ћосић разговаро је синоћ са предсједником Скупштине града Јагодине, народним послаником у Скупштини Републике Србије и предсједником Јединствене Србије Драганом Марковићем Палмом, у његовој породичној кући.

Ћосић је са делегацијом Скуштине општине Соколац јутрос присуствовао служби поводом крсне славе села Кончарево- рођења Светог Јована Крститеља, коју је служио Његова светост Патријарх српски Порфирије са епископом шумадијским Јованом.

„Срећан сам због тога што многи знају за Источно Сарајево и наш значај у Републици Српској. Идемо даље. Градимо братске и пријатељске односе“, навео је Ћосић, по завршетку посјете Јагодини.