ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ПРОСЛАВЕ ДАНА РЕПУБЛИКЕ

769

Поводом обиљежавања Дана Републике Српске – 9. јануара, Одјељење за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове Града Источно Сарајево издало је сагласност за привремену измјену режима саобраћаја у ужем центру општине Источно Ново Сарајевo.

Саобраћај ће у појединим улицама бити привремено обустављен у четвртак, 5. јануара у времену од 12.00 до 16.00 часова, у недјељу 8. јануaра у периоду од 12.00 до 17.00 часова, те у понедјељак, 9. јануара, у периоду од  7.00 часова до завршетка манифестације.

Привремена измјена режима саобраћаја предвиђена је у улици Стефана Немање (од раскрснице са улицом Војводе Радомира Путника, па до раскрснице са улицом Дечанска), дијелу улице Дечанска (од раскрснице са улицом Стефана Немање до раскрснице са Улицом прве сарајевске бригаде), те у Улици прве сарајевске бригаде (од раскрснице са улицом Дечанска до раскрснице са улицом Спасовданска).

Режим саобраћаја биће привремено измијењен и у дијелу улице Спасовданска (од раскрснице са Улицом прве сарајевске бригаде до раскрснице са улицом Стефана Немање), те дијелу улице Војводе Радомира Путника (од раскрснице са улицом Змај Јовина -ТЦ Том- до раскрснице  са улицом Караџорђевa, наспрам мотела Вељине).

Из Одјељења за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове Града Источно Сарајево наводе да ће, током привремених измјена режима саобраћаја, бити обезбијеђени алтернативни путни правци.