ИКОНИЋ: ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ТУРИСТИЧКУ ПОНУДУ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

128

Међународни сајам туризма у Београду окупио је велики број излагача и гостију који имају прилику да виде изузетно богату туристичку понуду, не само Источног Сарајева, већ цијеле Републике Српске, Србије, Црне Горе и земаља из региона.

Туристичка организација Града Источно Сарајево самостално наступа на овом међународном сајму, адиректор Игор Иконић рекао је да је њихов штанд привлачи пажњу великог броја посјетилаца.

„Представљамо изузетно богату туристичку понуду нашег града, а ове године смо акценат ставили на зимску, али и на љетну туристичку сезону. Потрудили смо се да посјетиоце привучемо различитим штампаним и мултимедијалним садржајима. Остварени су бројни контакти са људима из свијета туризма, маркетинга, медија и привреде“, навео је Иконић.

Он је додао да Туристичка организација на сајму наступа у сарадњи са пријатељима и партнерима – Олимпијским центром Јахорина, Удружењем хотелијера Јахорина, угоститељима и привредним субјектима са подручја града Источно Сарајево.

Ове године су на штанду Туристичке организације Источног Сарајева и ученици средње туристичке школе из Пала, који имају прилику да виде како изгледа међународни сајам и како се врши промоција различитих дестинација.

Београдски сајам трајаће до недјеље, 25. фебруара.