ПОКЛОНИ И ЗАХВАЛНОСТ ОДБОЈКАШИЦАМА СРБИЈЕ

496

Директор Туристичке организације Источног Сарајева Игор Иконић рекао је да су актуелним шампионкама свијета, женској одбојкашкој репрезентацији Србије, данас уручени симболични поклони у знак захвалности за промоцију општине Пале, уз жељу да им Пале и даље буду таличне и да из ове општине крену у освајање нових шампионских титула.

„То што шампионке баш овдје врше припреме је својеврстан комплимент и потврда да су Пале општина младости и спорта, али исто тако општина која је са својим географским и климатским условима идеална за спортске припреме. Због тога врло често волимо да кажемо да смо шампионски град, а томе је можда највише допринијела одбојкашка репрезентација Србије на чему смо им захвални“, изјавио је Иконић.

Он је додао да је ова репрезентација на неки начин и промотер општине Пале, наших планина, природних љепота и спортских установа, а то даје потврду да је ово средина која испуњава све услове за припреме различитих спортских клубова и колектива.

„Када се свејтске шампионке у одбојци изнова враћају овом мјесту и овдје тренирају, онда је то дефинитивно потврда озбиљности и квалитета који нудимо, а то не подразумијева само природне љепоте и климатске услове, већ и сву пратећу инфраструктуру неопходну за квалитетно тренирање. То су сигурно и наше спортске дворане, трим стазе, теретане, велнес и спа центри и друго“, закључио је Иконић.

/Туристичка организација Града Источно Сарајево/