У ЧЕТВРТАК ТРЕНИНГ ЗА ИЗВОЗНО ОРИЈЕНТИСАНЕ ПОСЛОВНЕ СУБЈЕКТЕ

466

У оквиру мјера подршке привреди Републике Српске, те ради превазилажења изазова које је проузроковала пандемија вируса корона, Представништво Републике Српске у Аустрији у сарадњи са Градом Источно Сарајево организоваће тренинг за пословне субјекте који су извозно оријентисани.

Тренинзи су осмишљени као презентација о начину и методама остваривања пословне сарадње са привредним субјектима у Аустрији.

Тренинг је, прије свега, намијењен власницима малих и средњих предузећа, високом и средњем менаџменту и предузетницима у организацијама које су заинтересоване за успостављање пословне сарадње са фирмама из Аустрије.

Са заинтересованим представницима компанија разговараће шеф Представништва Републике Српске у Аустрији, мр Младен Филиповић, а заинтересовани учесници имаће прилику да у директној комуникацији траже одговоре на потенцијална питања и недоумице у вези са начином пословања у Аустрији.

Тренинг ће бити одржан у четвртак 29.7.2021. године са почетком у 11 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево, улица Стефана Немање 14. Источно Ново Сарајево.

Пријаве ће бити вршене на лицу мјеста, непосредно пред почетак предавања.