ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈЕМ УН ВОЛОНТЕРА У ЗАЈЕДНИЦИ

358

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), уз финансијску подршку Европске уније, објављује јавни позив за пријем УН волонтера/ке у заједници, a фокус ће бити на повећању пажње јавности на услуге које нуде организације цивилног друштва кроз пројекте који су подржани у оквиру ReLOaD2 пројекта.

Позивамо младе особе, од 18 до 30 година, које су настањене на подручју града Источно Сарајево, а које испуњавају услове наведене у огласу, да се пријаве за објављену позицију.

Јавни позив остаје отворен до 18. априла 2023. године, а пријаве са потребном документацијом заинтересовани могу послати на registry.ba@undp.org

Одабрани/а волонтер/ка УН-а радиће на подручју града из кога долази, пружајући подршку одабраним организацијама цивилног друштва у повећању њихове видљивости у локалној заједници.

Ово је одлична прилика за све заинтересоване младе особе од 18 до 30 година да се укључе у промоцију пројеката цивилног друштва, ангажманом као волонтер/ка Уједињених нација (УНВ), стажирањем/праксом у трајању од шест мјесеци.

За ангажман је предвиђена одговарајућа мјесечна накнада. Потврда о стажирању/радној пракси биће издата након шест мјесеци од стране United Nations Volunteers (Волонтери Уједињених нација).

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (UNDP).

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ ВОЛОНТЕРА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЈЕ.