ЋОСИЋ ЧЕСТИТАО ДАН И СЛАВУ ИСТОЧНОГ СТАРОГ ГРАДА

230

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић честитао је Дан и крсну славу општине Источни Стари Град, Светог великомученика Пантелејмона, начелнику општине Боју Гашановићу, предсједнику Скупштине Владимиру Цинцару, одборницима, запосленима у општини и свим становницима Источног Старог Града.

„Ово је општина која за нас има стратешки значај због свог положаја, али и природних богатстава, којима морамо одговорно управљати и сачувати их колико год је то могуће у процесу даљег развоја локалне заједнице“, навео је Ћосић.

Он је објаснио да је на тај начин могуће привући и домаће и стране туристе који цијене природу и желе да своје вријеме проводе у здравом окружењу.

„Чим туристи дођу то је прилика и за наше људе из Источног Старог Града да у својој општини могу да раде и зараде, да имају све потребне услове за лијеп и миран породични живот“, рекао је Ћосић.

Градоначелник је истакао да је за то потребно вријеме и труд, али да се заједничким радом и упорношћу све може постићи, нагласивши да је први корак направљен историјским проглашењем Парка природе „Требевић“, те да је сада то потребно валоризовати на најбољи начин.