АУТОБУСИ ГРАДСКОГ САОБРАЋАЈА У ЗНАКУ EYOF-a 2019, НАРЕДНИХ ДАНА ПОСТАВЉАЊЕ СВИЈЕТЛЕЋИХ ОЛИМПИЈСКИХ КРУГОВА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

1122

Град Источно Сарајево, у оквиру промотивних активности у вези са организацијом EYOF-a 2019, извршио је брендирање аутобуса градског саобраћаја, како би и на тај начин био истакнут значај овог великог спортског такмичења и наглашен допринос ширењу олимпијског духа у Источном Сарајеву. Грађани Источног Сарајева данас су, испред зграде Градске управе, имали прилику да виде аутобусе са ознакама EYOF-a 2019, који ће наредних дана саобраћати на редовним линијама у нашем граду и вршити превоз на борилишта.

Начелник Одјељења за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове Небојша Џебо рекао је да се бренирањем аутобуса градског превоза додатно истиче значај овог великог догађаја.

„Представници Града Источно Сарајево се, као што видите, труде на све могуће начине да промовишемо наш град и олимпијаду  EYOF-a 2019. Градска управа ће, у сарадњи са локалним превозницима, од понедељка, финансирати бесплатан организован превоз ученика из школа са подручја града на борилишта на Јахорини, Двориштима и дворани „Пеки“ на Палама, како би омогућили што већем броју дјеце и младих људи да присуствују неком од такмичења, јер је ово управо олимпијада младих“, рекао је Џебо.

„Желим да обавијестим јавност Источног Сарајева да ћемо у наредним данима ову кружну раскрсницу у улици Стефана Немање према Јахорини обиљежити великим свијетлећим олимпијским круговима, јер Источно Сарајево заслужује да има једно такво обиљежје“, нагласио је Џебо.