НАСТАВЉЕНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА УЛИЦА У ОПШТИНИ ПАЛЕ, НАРЕДНИХ ДАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА У ВЕЋЕМ БРОЈУ НАСЕЉА У СВИМ ОПШТИНАМА

739

Припадници Територијалне ватрогасне јединице Источно Сарајево, у складу са наредбом градоначелника Ненада Вуковића, извршили су данас прање и дезинфекцију улица у дијеловима општине Пале, у којима то до сада није урађено.

Вуковић је рекао да је дезинфекција у ужем цетру Пала, у најпрометнијим улицама у тој општини, до сада извршена два пута, а да су сада на ред дошле и остале мјесне заједнице.

„Због обима посла Територијалне ватрогасне јединице Источно Сарајево, која је била ангажована у свим општинама, нисмо били у прилици да раније извршимо дезинфекцију у насељима Станица Пале, Репца, Обилићево. Припадници паљанског одјељења Територијалне ватрогасне једнице изашли су данас на терен и извршили прање и дезинфекцију саобраћајница и асфалтираних површина у  Мјесној заједници Станица Пале“, рекао је Вуковић.

„Наредних дана биће настављена дезинфекција у осталим дијеловима општине Пале, али и другим општинама Источног Сарајева, у скаду са редовним активностима Територијалне ватрогасне јединице“, рекао је Вуковић.

Вуковић је подсјетио да је посљедњих дана на подручју Источног Сарајева забиљежен велики број пожара, што отежава посао припадницима Територијалне ватрогасне јединице и успорава њихове активности у вези са дезинфекцијом јавних површина.