OДРЖАН ‘ОТВОРЕНИ ДАН’ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

376

У просторијама Градске управе Источно Сарајево данас је одржан информативни састанак – Отворени дан, са представницима организација цивилног друштва/невладиних организација, заинтересованих за учешће у јавном позиву за приједлоге пројеката, који би требало да буду реализовани на подручју Источног Сарајева.

Јавни позив је отворен прошле седмице у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2), који финансира Европска унија, а имплементира Развојни програм Уједињених нација (UNDP), у сарадњи са Градом Источно Сарајево.

На данашњем састанку, сви потенцијални апликанти детаљније су упознати о позиву, начину пријављивања и критеријумима, имали су могућност да поставе питања и ријеше све недоумице у вези са јавним позивом. 

Представници ОЦД/НВО који нису присуствовали информативном састанку, могу да поставе питања путем адресе електронске поште: registry.ba@undp.org (са назнаком за RеLОаD2 пројекат) до 2. јуна 2023. године. Одговори на питања биће достављени у писаној форми у року од три радна дана од примања упита.

Све потребне информације и електронска верзија цијелог пакета пријавне документације могу се пронаћи на веб страници: www.undp.org/bosnia-herzegovina, као и на веб страници града: https://gradistocnosarajevo.net/.

За заинтересоване представнике организација цивилног друштва планиран је и тродневни Тренинг управљања пројектним циклусом (PCM) који ће бити организован у периоду од 16. до 30. маја 2023. године у просторијама Градске управе Источно Сарајево (Стефана Немање бр.14), Град Источно Сарајево.

Током трајања јавног позива, организацијама цивилног друштва биће пружена додатна подршка кроз услуге консултанта – ментора.