ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ ТУРИСТИЧКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА И ЗЛАТИБОРА

1124

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и директор Туристичке организације Источно Сарајево Игор Тошић бораве данас у посјети општини Чајетина, гдје са руководством општине разговарају о развоју сарадње туристичких организација Источног Сарајева и Чајетине.

Данашњим потписивањем Протокола о сарадњи, озваничена је сарадња Туристичке организације Источног Сарајева и Туристичке организације Златибор, која је договорена прошле године у Источном Сарајеву, с циљем креирања заједничког туристичког производа који ће бити атрактиван за туристе.

Представници града Источно Сарајево истакли су да је ово прилика и за размјену искустава, како би туристичку понуду у наредном периоду што више унаприједили и помогли да се наши туристички потенцијали, поготово Олимпијски центар `Јахорина`, боље промовишу, те да се обезбиједи још веће присуство домаћих и страних туриста.

С обзиром на то да је Златибор туристичка дестинација препознатљива широм региона и Европе, циљ овог протокола јесте да се додатно унаприједи досадашња сарадња и омогући да се туристички потенцијали Источног Сарајева развију још већим интензитетом.