РУКОВОДСТВО ГРАДА ЧЕСТИТАЛО ДАН ПОЛИЦИЈЕ

1517

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, предсједник Скупштине града Мирослав Лучић и представници Градске управе честитали су припадницима Полицијске управе Источно Сарајево Дан полиције Републике Српске.

„У име Градске управе Источно Сарајево и своје име честитамо Вам 4. април, Дан полиције Републике Српске, са жељом да посвећено, успјешно и одговорно извршавате све задатке и обавезе из своје надлежности. Желимо да МУП РС, а тиме и Полицијска управа Источно Сарајево, буде најважнија институција у заштити правне државе, те да највећи дио својих снага ангажујете у борби против криминала и  корупције, стварању праведнијег друштва и бољих услова за живот наших грађана, у чему морају заједно да учествују све структуре власти“, наведено у честитки.

„Градска управа опредијељена је за сарадњу са Полицијском управом Источно Сарајево и реализацију заједничких пројеката, а све Ваше активности које су усмјерене на креирање безбједног окружења за наше грађане безрезервно ћемо подржати“, стоји у честитки коју су поводом Дана полиције РС припадницима ПУ Источно Сарајево упутили представници Градске управе.