ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ИСТОЧНО САРАЈЕВО НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У БЕОГРАДУ

1201

Представници Туристичке организације Источно Сарајево учествују на 41. Међународном сајму туризма у Београду који се од 21. до 24. фебруара одржава под слоганом: „Лето је ближе него што мислите“.

Ово је највећи туристички сајам ове врсте који је окупио више од 650 излагача из 38 држава. Земља партнер овогодишњег београдског сајма је Бугарска, чији туризам је посљедњих година у процвату.

Туристичка организација Источно Сарајево представиће цјелокупну туристичју понуду сарајевско-романијске регије, с посебним акцентом на предстојеће догађаје на Јахорини, али и љетну сезону на Требевићу, Равној планини, пећини Орловача, као и свим сегментима љетног, односно, авантуристичког туризма на подручју Источног Сарајева.

Туристичка организација Источно Сарајево представља се на заједничком штанду Републике Српске, у организацији Представништва РС у Београду.

Отварању сајма присуствовала је министар трговине и туризма РС Драгица Ковач, која је са министром туризма Србије Расимом Љајићем разговарала о наставку сарадње Српске и Србије у области развоја туризма.