ПАЛЕ- Бесплатна чланарина за чланове Удружења „Четири плус“

263

У Народној библиотеци на Палама биће обезбијеђена бесплатна чланарина за дјецу и родитеље из Удружења вишечланих породица „Четири плус“.

Споразум о бесплатној чланарини данас су потписали директор ове библиотеке Бојан Чворо и предсједник Удружења „Четири плус“ Жељко Нинковић.

Чворо је навео да се споразумом обавезују да ће обезбиједити бесплатну чланарину за ученике, студенте, али и родитеље из овог удружења.

ПАЛЕ, 24. ЈАНУАРА /СРНА/ – У Народној библиотеци на Палама биће обезбијеђена бесплатна чланарина за дјецу и родитеље из Удружења вишечланих породица „Четири плус“, а споразум о бесплатној чланарини данас су потписали директор ове библиотеке Бојан Чворо и предсједник Удружења „Четири плус“ Жељко Нинковић.

Он каже да годишња чланарина омогућава корисницима Библиотеке приступ фондовима Дјечијег одјељења, белетристике, стручне и стране књиге, као и кориштење читаонице у паљанској Народној библиотеци.

„Ово је наш допринос и у наредним годинама ћемо им излазити у сусрет“, рекао је Чворо новинарима након потписивања споразума, те подсјетио да су прије четири године, на иницијативу овог удружења, дошли на идеју да њени чланови имају бесплатну чланарину.

Нинковић је захвалио директору Чвори што већ четврту годину потписују овај споразум, јер им значи било и овај вид подршке.

„Ово треба да буде мотивација и за друге институције, организације да искажу поштовање према породицама из Удружења“, навео је Нинковић, додавши да се тренутно на списку налази 49 дјеце, али да се очекују да се учлани још.

Нинковић је рекао да Удружење чини 117 породица на подручју општине Пале.

/Срна/